Romalt lokker

”Da jeg var hjemme i Randers ved juletid og mødtes med mine gamle kammerater, kunne jeg mærke, at det var her, jeg hørte til,” siger han. Derfor gik boligjagten i gang i Randers og omegn.

Lars Ulriksen er uddannet datamatiker i Lyngby, men da hans arbejdsgiver bad ham lede en afdeling af en ny filial i Aarhus, tog han udfordringen op og begyndte at lede efter bolig i Østjylland.

”Jeg opdagede hurtigt, at for lidt flere penge, end jeg skulle give for et hus, kunne jeg købe en grund og bygge selv,” forklarer Lars Ulriksen. Lars valgte en grund i en udstykning i Romalt på grund af dens placering.

”Området ligger naturskønt med nære indkøbsmuligheder og alligevel tæt på Randers centrum og de tilbud, som byen har,” siger Lars og glæder sig til at byggeriets startskud lyder.

”Jeg tror, at et nybyggerområde vil have en overvægt af unge mennesker som os selv. Vi glæder os til det sociale fællesskab med andre børnefamilier i området,” siger Lars Ulriksen, som sammen med kæresten håber at øge antallet af familiemedlemmer inden for en overskuelig årrække.