Engelsk sportseventyr i Assentoft

”Den smukke natur i Randers er den perfekte ramme for at træne min sport. Om sommeren svømmer jeg i Fussingø og Gudenåen og cykler vejene tynde for at komme i endnu bedre form,” fortæller Phil Mansfield.

Phil er en ivrig sportsmand. Som helt ung var han professionel rugbyspiller, og i dag løber han maratonløb et par gange om året og dyrker triatlon på Ironman-niveau.

På bare to år lykkedes det engelske Phil Mansfield at banke et succesfuldt sportsinstitut op uden for Randers. Her strømmer kendte og ukendte sportsfolk til for at nå deres sportsmål og få hjælp til sportsskader. Professionelle fodboldspillere fra Manchester United, cykelryttere fra Team Saxo Bank og helt almindelige motionister søger råd og personlig vejledning hos Phil Mansfield.

”Jeg har lavet Ironman, løbet maratons og bestået komplicerede eksaminer, men jeg har aldrig prøvet noget sværere end at lære dansk. Jeg øver mig hver dag, men det er ikke let. Derhjemme praktiserer vi danglish,” smiler Phil og refererer til blandingen af det danske og engelske sprog.