Tilflytterne fortæller

Her kan du læse historier fra tilflyttere om flytningen til Randers Kommune, og hvorfor de er glade for at bo her.

Drømmehus i drømmebyen

”Vi flytter nok aldrig herfra. Her gør man tingene anderledes, og her er plads til andre tanker, folk med ideer, virkekraft og initiativ.” - Jan Kroll Bodilsen

Fra Norge til Randers

For 12 år siden rykkede Lars Bendix og hans familie rødderne op i Norge og Sverige, for at vende næsen hjem til Danmark.

Blev international kunstner i Randers

Et inspirerende kunstmiljø trak Rikke til Randers. Nu skal hun udstille på det berømte Broadway Gallery i New York.

Romalt lokker

”Da jeg var hjemme i Randers ved juletid og mødtes med mine gamle kammerater, kunne jeg mærke, at det var her, jeg hørte til,” siger han. Derfor gik boligjagten i gang i Randers og omegn.

En franskmand kom til byen

”Skal vi ikke bare blive her nogle dage, inden vi rejser tilbage til Paris?” Sådan spurgte Jeannot Huyot sin kæreste, da han første gang besøgte sine danske svigerforældre i Randers. I dag, 38 år senere, bor han stadig i Randers.

Engelsk sportseventyr i Assentoft

”Den smukke natur i Randers er den perfekte ramme for at træne min sport. Om sommeren svømmer jeg i Fussingø og Gudenåen og cykler vejene tynde for at komme i endnu bedre form,” fortæller Phil Mansfield.

Randers har det hele

Beatrice Ulrich har sammen med sin familie slået sig ned i Randers efter at have boet i Schweiz, Australien og Canada. Og familien er kommet til Randers for at blive.